Stärk dina binjurar med kurs i medicinsk yoga

Under hösten 2015 ordnade lokala gruppen i Stockholm en kurs med medicinsk yoga för att stärka binjurar. Många deltog då föreningen kunde erbjuda ett mycket förmånligt pris till våra medlemmar. Så här säger några av deltagarna:

Tack för att jag fått möjlighet att delta, jag är väldigt glad och tacksam att jag fick chansen.
Jag vill gärna delta om det kommer att bli en fortsättningsträning.
Jag betalar gärna mer pengar för att få gå en kurs, förstår att den här var kraftigt subventionerad.
De här måndagarna har varit guld värda.
Jag tycker att Micaela har funkat bra som instruktör.
Superdupertack och god jul och fridfull helg!

Tack för en bra hjälp till självhjälp. Det har hjälpt mig att komma ner i varv och normalare takt. Har för mycket hormonproduktion och har nu halverat dosen levaxin vilket hjälpte så mycket. Jag har varit borta 2 gånger pga födelsedagar, min systers och min egen. Vi var några som kommenterade manfallet och någon sa att folk kanske inte tar det på lika stort allvar när man får sådan subvention. Priset gjorde mig villig att testa och jag kommer att använda övningarna.

Jag tycker ni har gjort ett fantastiskt jobb den här hösten med att hitta en engagerad yogainstruktör och en lokal att vara i till ett fantastiskt humant pris.
Det har varit superintressant att vara med och delta och känna in hur kroppen svarar på de enkla övningarna. Jag för min del har ju blivit så otroligt trött många av tillfällena. Vilket förstås inte alltid är kul, men förstås har sin anledning.

Jag tycker att det har varit jätte skön och stärkande stund riktigt avkopplande,har verkligen tagit till mig av övningarna och andningen är super bra att ta till när det känns tungt tyvärr har jag missat några gånger.

Jag tycker att kursen Yoga för binjurarna var väldigt bra, har inget att anmärka på.

Nu drar två nya medi-yoga-kurser igång igen i Stockholm, varav den ena är en ny grupp med tolv personer med start torsdagen den 7 april kl 17:15-18:15. Priset för sju tillfällen är 590 kr.

Intresserad? Maila stockholm@skoldkortelforeningen.se
Först till kvarn gäller.

Den andra gruppen är fortsättningskurs och deltagarna har informerats.