Informationsfolder

Nu kan du beställa Sköldkörtelförbundets nya informationsfolder, formgiven av vår medlem Sofia på Sogoi Creative! Foldern är framför allt framtagen med syftet att finnas på landets alla vård- och hälsocentraler. Och vi tar tacksamt emot din hjälp för att uppnå detta!

Kanske även apotek, hälsokostbutiker, näringsterapeuter och liknande, är lämpliga platser. Vi vill dock att platserna där foldrarna placeras har med vård att göra. Vi vill också att du som medlem, innan du beställer, har fått tillåtelse att placera dem på denna plats. Och så behöver vi veta om foldrarna får lov att placeras stående i ett folderställ (som vi i så fall skickar med). Foldern har måttet 99×210 mm (som en postgiroblankett).

Klicka här för att att komma till beställningsformuläret 

Vill du beställa påfyllning? Då kommer du snart att kunna fylla i ett särskilt formulär för detta. Tillsvidare kan du mejla e-postadressen nedan.

Vid frågor relaterat till foldern vänligen mejla broschyr(a)skoldkortelforbundet.se

Klicka här för att se fler bilder på foldern

Klicka här för att läsa den i sin helhet, längst ner på sidan (att skriva ut om exempelvis vårdpersonalen vill läsa den innan de säger ja).

Stort tack på förhand för din hjälp, din insats betyder mycket för Sköldkörtelförbundet! Tillsammans arbetar vi för: Ökad kunskap – Individanpassad vård – Friskt liv för alla med sköldkörtelsjukdom!