Föreläsning om hormoner, binjurar och lymfsystemet med Linda Höglund, 7/11 & 9/11

Corona-anpassad Föreläsning med Linda Höglund
Kostnadsfri för Sköldkörtelförbundets medlemmar i Gävleborg.
Kulturhuset, Hamiltongatan 1 i Gävle den 9 november kl. 18.00. Begränsat antal platser.
Musikhuset Furulundsvägen 6 i Hudiksvall den 7 november kl. 13.00.
Begränsat antal platser.

Linda kommer berätta om hur man kan hjälpa sköldkörteln genom olika örter, vitaminer och mineraler. Hur får man balans i kroppen, binjurarna och hormonerna? Hur påverkas sköldkörteln? Hon kommer även förmedla kunskaper om lymfsystemet.
Vilka MediYoga-övningar kan man göra för sköldkörteln? Idag forskar flera av landets största sjukhus på MediYoga och på mer än 195 olika sjukhus och vårdcentraler över hela Sverige erbjuds MediYoga till olika patientgrupper.
Vad är frekvensmaskinen Nannic 3000 som hon idag använder vid behandling av sina klienter som äter sköldkörtelmedicin?

Anmälan görs till: gavleborg@skoldkortelforbundet.se
Vid frågor om föreläsningen eller medlemskap ring 070 5798912

Varmt välkommen till en intressant föreläsning
Sköldkörtelförbundet i Gävleborg