Kallelse till Förbundsmöte

Nu har kallelsen till årets förbundsmöte gått till alla medlemmar som betalat sin medlemsavgift för 2020. Årets möte kommer ske digitalt via verktygen VoteIT och Zoom. Alla medlemmar är välkomna och du behöver anmäla dig precis som vanligt. Se mer information i mailet.

Om du inte hittar mailet i din inbox sök på avsändaren ”sg2.mailbox.foreningssupport.se” eller rubriken ”Kompletta handlingar förbundsmöte”. Om du fortfarande inte fått mailet så kontakta info@skoldkortelforbundet.se så skickar vi handlingarna till dig.

Kallelsen till förbundsmötet ska gå 4 veckor innan mötet och blev i år en dag försenat till 75% av medlemmarna, vi ber om ursäkt för detta. Vårt medlemsregister hade igår söndag leveransproblem av mail vilket gjorde att endast 25% av utskicket gick iväg och de var tvungna att manuellt felsöka detta problem som nu är ordnat under måndagen.

Valberedningen kommer senare att presentera sina kandidater närmare i ett eget inlägg. Namnen finner ni i handlingarna redan nu. I och med att vi fått motioner om att inte ha handlingar öppet på hemsidan så går dessa endast ut till medlemmarna direkt denna gång.