Misshandeln av hypo-/hypertyreospatienter måste upphöra!

Det inkom ett brev från en av våra medlemmar, som berör många av oss som upplever den enorma desperationen när vi inte får den vård vi behöver.
Men hur berör det våra anhöriga? Läs hur det kan vara att vara den som står vid sidan av.

”Till den det berör!

Misshandeln av hypo/hypertyreos patienter måste upphöra!
Jag som skriver detta är inte ens patient, jag är anhörig och har tre mig närstående människor som alla har hypotyreos.

De är i åldersspannet 25-90 år, både män och kvinnor. 25 åringen borde vara i sitt livs form, men det är hon inte. Alla medicineras med Levaxin. Det är med stigande ilska och förtvivlan jag läser och hör om hur dessa patienter bemöts. Med vissa undantag kan jag konstatera att de flesta blir behandlade precis som hon. Läkare vars enda lösning är Levaxin, ökade doser som inte leder till någon lindring!

Jag har själv följt med på några läkarbesök för att få höra vad de säger. Och jag förstår den uppgivenhet patienterna känner. Ingen lyssnar, ingen är villig att prova andra mediciner, trots att dessa finns.”

Läs hela brevet här: Brev angående hypotyreos

Tack för att du delar med dig.