Varmt välkommen till en heldag om sköldkörtelhälsa!

Nu är det snart dags för vår traditionella Sköldkörteldag, lördag den 21 maj kl 10-18, på Östra Reals Gymnasium/Stockholm.
Boka din biljett redan idag! Du som är medlem betalar endast 315 kr för denna dag med fyra intressanta föreläsare samt lunch, fika och fantastiska priser och goodiebag.

Möt Helle Sydendal som med sin personliga berättelse berättar hur man kan få tillbaka sin hälsa trots sköldkörtelsjukdom. Lyssna till Cecilia Nisbet Nilsson som berättar om autoimmun kost, där vi även lottar ut hennes nyskrivna kokbok.

Specialist läkare Stefan Sjöberg och Helena Rooth Svensson ger oss fördjupad kunskap om sköldkörteln och dess medicinering samt redogörelse av TSH-provets betydelse.
Stefan har även ny forskning under avslutande gällande sköldkörtelhormoner! Han berättar mer om dessa viktiga resultat.

Vi vill även säga ett stort tack till Holistic som delar ut goodiebags till alla åhörare!
Ni träffar My Muesli på plats och får provsmaka deras produkter.
Till lunchen är det Fria Glutenfree som står för brödet & fikabrödet.

Tack till Swedish Paleo, Blodkollen och Madeleine Marcus som bidrar till utlottning.

Nordic Hair Studio berättar om deras unika metod vid håravfall
Nordic Hair Clinic är en specialiserad klinik inom behandlingar mot håravfall sedan 2006 och Sveriges ledande PRP-klinik. PRP är en 100 % naturlig behandling där hårväxten stimuleras med hjälp av kroppens egna tillväxtfaktorer. Resultatet beror på varje kunds personliga förutsättningar och en noggrann undersökning görs alltid innan behandling påbörjas. Den som har frågor om håravfall och behandlingarna är alltid välkommen på en kostnadsfri konsultation. Kliniken finns i Stockholm och Göteborg.

Håravfall är ett i raden av de symptom som kan drabba personer med sköldkörtelsjukdomar. Med målet att bidra inom just sitt specialistområde och samtidigt hjälpa till och öka kunskapen om sköldkörteln i stort har Nordic Hair Clinic ett standarderbjudande på sina behandlingar till föreningens medlemmar.

Missa inte denna fanatiskt fullspäckade dag med allt för att just du ska kunna ladda dig med kunskap för bättre hälsa!
Du har inte råd att missa allt detta för endast 315 kr! (ej medlem 475 kr)

Boka din biljett på Billetto!