Vill du vara moderator i vår Facebookgrupp?

Vi vet att facebookgruppen är en av våra mest uppskattade förmåner som medlem. För att den ska fortsätta vara det så är det viktigt att det finns engagerade moderatorer. Den sista tiden har fler gått vidare till andra engagemang och gruppen är idag mindre än vi vill att den ska vara. Så nu söker vi dig!

Som moderator gör du följande:

• Ser till att gruppmedlemmarna följer alla gruppens regler kring god ton, innehåll och andra begränsningar
  • Du är ett föredöme och lyfter och peppar andra att våga dela med sig av både motgång och framgång
  • Du meddelar medlemmar som bryter mot reglerna
  • Du bidrar med kunskap om du har, eller ditt driv, eller din administrativa ådra att hålla koll på gruppen – där tror jag att olika personer kan bidra med olika pusselbitar!

Låter det intressant? Skriv en rad till anna.bergkvist@skoldkortelforbundet.se och berätta lite kort om vem du är och varför det vore roligt!

Vi behöver hjälpas åt för att skapa en tillåtande inkluderande miljö digitalt i förbundet.