Swisha en gåva till 123 048 66 96

Det finns även möjlighet att ge en gåva och betala med kort eller faktura via formuläret längre ned på denna sida. Tack på förhand för din gåva.

Till formuläret

Mer om Jurio

I samarbete med den juridiska digitaltjänsten Jurio kan du upprätta ett skräddarsytt testamente kostnadsfritt. Genom att testamentera en valfri summa till förmån för Sköldkörtelförbundet och vårt ändamål blir testamentet gratis för dig. Samtidigt gör du stor skillnad i vårt arbete.

Testamentet upprättas digitalt genom att du fyller i ett formulär online – antingen själv eller tillsammans med en sambo eller make. Du får löpande rådgivning genom processen och bestämmer själv vilken summa du vill donera. Ett juridiskt giltigt testamente skapas kostnadsfritt, baserat på dina svar.

Har du redan ett testamente sedan tidigare kan du välja mellan att helt ersätta ditt tidigare testamente, eller bara göra ett tillägg. Det tar ca 10 minuter, och du kan återkalla eller göra ändringar i testamentet om du skulle ångra dig. Klicka på länken ovan för att komma igång.

Gåvoformulär

I formuläret nedan finns möjlighet att ge en gåva till förbundet via Swish, kort eller faktura. Tack på förhand för din gåva.