Sköldkörtelförbundet välkomnar en opinionsbildare

Publicerad:

Sköldkörtelförbundet fortsätter att växa och har nu rekryterat en opinionsbildare för att ytterligare stärka påverkansarbetet och förbundets länsföreningar. Vi är glada att Paulina Ilieva i tisdags tillträde tjänsten som opinionsbildare efter en rekryteringsprocess med hela 109 ansökningar! Det stora intresse speglar det växande engagemanget för förbundets viktiga arbete.

”Som förbund är vi verkligen på en resa, med denna förstärkning på kansliet så kan vi växla upp vår opinionsbildning till att bli ännu mer systematisk och få större genomslag i samhället i syfte att skapa bättre vård för alla med sköldkörtelsjukdom” säger Anna Bergkvist, förbundsordförande.

Paulina har en gedigen akademisk bakgrund inom folkhälsa och har tidigare engagerat sig inom stödorganisationen Tjejzonen. Att få henne ombord innebär en förstärkning för länsföreningarna, då vi kommer kunna genomföra kapacitetsstärkande insatser för att främja deras påverkansarbete mot regionerna.

”Jag är taggad på att få bidra till Sköldkörtelförbundets viktiga arbete. Det känns fantastiskt att bli en del av ett så framgångsrikt och engagerat team. Jag ser fram emot att arbeta nära länsföreningarna och stärka påverkansarbetet, för att tillsammans fortsätta göra skillnad för alla med sköldkörtelsjukdom.”

För att komma i kontakt med Paulina kan du mejla paulina.ilieva@skoldkortelforbundet.se
För att läsa mer om vad tjänsten är tänkt att göra, läs platsannonsen!

Mer Förbundets påverkansarbete